2011-óta forgalmazzuk a Víztisztító berendezéseket, tartozékokat, és szerelési kellékeket.


Kezdetben mi is úgy voltunk mint a kezdő víztisztító vásárló, érdeklődtünk, keresgéltünk a legmegfelelőbb berendezést amit bátran merünk árulni és ajánlani a weboldalunkon. 


Törekvéseink:


A piacon nagyon sokféle gyártó van, mi próbáltuk azokat a gyártókat megkeresni amelyik a víztisztító készülékek tökéletesítésére kimondottan nagy hangsúlyt fektetnek és állandóan fejleszti a víztisztító készülékek hatékonyságát.
Sikerült elérnünk, hogy azokat a készülékeket forgalmazzuk melyek a vízminőségi szervezetek által ellátott védjegyeket és minőségi víztisztító igazoló dokumentumokkal, hazai ÁNTSZ engedélyekkel rendelkezzenek.
Kellően odafigyeltünk a víztisztító berendezések árának alacsonyan tartására így minél több vásárló megengedheti magának, hogy kristálytiszta egészséges vizet fogyasszon.
Szeretnénk minél több vásárlóhoz eljuttatni a készülékeinket, hogy meggyőződjenek a víztisztítás fontosságáról és hatékonyságáról.

A vásárlóinkkal való jó kapcsolatra törekszünk


Azok a vásárlók akik személyesen (telefonon, E-mailben) keresnek meg bennünket és segítséget kérnek mert tanácstalanok, szívesen adunk tájékoztatást, felvilágosítást a leghatékonyabb készülék kiválasztásához.
Fő célunk, hogy vásárló vagy érdeklődő teljes mértékben elégedett legyen a szolgáltatásainkkal.
A visszatérő vásárlóink segítenek tapasztalataik megosztásával, észrevételeikkel a hiányosságokról, amit igyekszünk kijavítani. Az általunk forgalmazott készülékek kizárólag olyanok, amelyek hozzájárulnak a tiszta, méreganyagmentes, egészséges élethez.
Törekvésünk, hogy vásárlóink hosszútávon is elégedettek legyenek kényelmüket, egészségüket szolgáló készülékeinkkel .Az általunk forgalmazott készülékek használati utasítását megtalálják a csomagolásban, vagy a Weboldalon. 
A készülék beüzemelésekor amennyiben igénylik telefonon készségesen nyújtunk tanácsot. 
A megvásárolt víztisztító berendezést mindig eredeti csomagolásban szállítjuk és a számlát a dobozban találhatja meg a kedves vásárló.

Segítünk az egészsége megóvásában


Sokan nem is gondolják, hogy mennyire komolyan oda kell figyelni, hogy milyen vizet fogyasztunk! 
A testünk egészséges működéséhez megfelelő mennyiségű és minőségű vízre van szüksége. 
Valójában a víz az egészséges életmód alapja, alfája és ómegája, hiszen kívülről és belülről is érintkezik a szervezetünkkel. A küldetésem, hogy minél több családba kerülhessen a számukra megfelelő víztisztító berendezés! 

Engedjünk tiszta vizet a pohárba, éljünk egészségesen!Úgy gondolom mindenki számára legfontosabb az egészsége megőrzése!


Nagyon szeretnék a vásárlókkal a bizalmon alapuló jó kapcsolatot kialakítani!

Úgy gondolom mindenki számára legfontosabb az egészsége megőrzése!
Ügyvezető: Pánczél Béla E.V.

5430 Tiszaföldvár Virág út 43

Adószám: 69126190-2-36


Telefon+36 30 6391895  


info@viztisztitodepo.hu

https://viztisztitodepo.hu/